• Comunicarea deciziei de retur

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul persoana fizica beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului sau de la data primirii ultimului produs din aceeasi comanda, pentru a-si exprima dorinta de a se retrage dintr-un contract la distanţă (vanzare online), fără a fi nevoit să justifice decizia de retur. Consumatorul va suporta costurile direct legate de returnarea produselor (de ex. costuri de transport) si costurile privind diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora (de ex. soc mecanic, urme de uzura, zgarieturi, loviri, ciobituri etc.), diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

  Acesta va putea sa ne contacteze la adresa de e-mail constanta@casaitalia.com

  Persoanele juridice nu beneficiaza de drept de retur.

  Dreptul de retur poate fi exercitat de catre consumator doar in cazul contractelor incheiate la distanta, de pe site-ul CasaItalia.com.

  În cazul în care un consumator decide să se retragă din contract, respectiv sa returneze un produs, aceasta se face  prin completarea FORMULARULUI DE RETUR  sau prin exprimarea deciziei de retur printr-o declaratie neechivoca, transmisa vanzatorului pe un suport durabil la adresa de e-mail: constanta@casaitalia.com, urmand ca SC ModaPedina S.R.L. sa confirme prin posta electronica primirea formularului de retur Solicitările primite după expirarea termenului nu vor fi luate în considerare.

  Pentru a putea exercita dreptul de retur, consumatorul trebuie sa ne informeze cu privire la: denumirea produsului, numarul si data comenzii, data primirii comenzi, adresa, numarul de telefon, contul bancar si titularul pentru restituirea banilor.

 • Returnarea produsului

  In cazul exercitarii dreptului de retur conform celor demai sus, consumatorul are obligatia de a returna sau de a inmana produsele vanzatorului, in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care a comunicat vanzatorului decizia sa de retur (completarea formularului de retur). Produsele se transmit la adresa magazinului CasaItalia situat in: blvd. Tomis, nr. 99, Constanta, Constanta, prin curierat rapid, pe cheltuiala consumatorului.

  In cazul returnarii produselor achizitionate prin aplicarea de cupoane (vouchere) valorice se restituie valoarea efectiv achitata de catre consumator pentru produsul returnat.

  Daca produsele livrate au fost insotite de accesorii si eventuale cadouri, acestea trebuie returnate impreuna cu produsele returnate.

 • Starea produselor returnate

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

  Consumatorul raspunde pentru produsele returnate prezentand modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire etc.

  Pentru a evita deteriorarea in timpul transportului a produselor returnate, in special in cazul produselor fragile, consumatorul trebuie sa respecte conditiile de ambalare ale produselor, recomandate de catre societatea de curierat rapid ales.

Ultimele proiecte

 • Proiect B

  Proiect B

  Recent, CasaItalia a lansat un nou proiect care promite sa ofere o atmosfera placuta si finisaje exceptionale.  Culori calde si o atentie deosebita la detalii, mobilierul italian oferit de CasaItalia...

 • Boutique Hotel Vila OPT

  Boutique Hotel Vila OPT

  Stela Ion, Casa Italia: “Am studiat, am respectat și am celebrat clădirea printr-un stil arhitectural și de design unic.”    Mulți dintre cei care ne trec pragul la Boutique Hotel...

 • Proiect C

  Proiect C

  CasaItalia este o echipă de designeri de interior specializata pe stilul italian modern. De mai bine de 20 de ani ofera servicii de amenajari interioare. Acest proiect prezintă combinația perfectă...

 • Proiect G

  Proiect G

  Proiect coordonat de echipa CasaItalia in Constanța, România. Am fost foarte încântați de oportunitatea de a aduce stilul modern și mobilierul italian în casa acestei familii constănțene. Proiectul a fost...