Un design de interior exceptional

La Casa Italia nu vindem doar mobilă. Ci oferim soluții complete de amenajare prin măsurători ale locuințelor, analize aprofundate legate de spațiu (câteodată mai trebuie să dărâmăm câte un perete), realizare de planuri arhitecturale de interior, randări și simulări 3D, organizarea de șantier și urmărirea lucrărilor, simularea de bugete, personal shopper (vizionarea de accesorii la alți furnizori de materiale și soluții de amenajari interioare: perdele, draperii, covoare..etc) și vânzarea propriu-zisă de mobilă.

 Clienții noștri așteaptă de la noi o soluție la cheie, care să-i scutească de pierderea timpului și de eventualele greșeli de amenajare. Avem mulți clienți care au apelat la sprijinul nostru după numai câțiva ani de când și-au amenajat singuri locuința, pentru că au constatat că mobila lor nu se potrivește, nu se armonizează coerent în casa visurilor lor. Asta înseamnă cheltuieli considerabile în plus, care ar fi putut fi evitate apelând direct la noi.

Serviciile noastre complete

Pas cu pas suntem alaturi de tine. Incepem cu planuri arhitecturale de interior, continuam cu simulare de bugete, randari & simulari, organizare de santier, personal shopper, transport si montaj. Esti de la inceput pe maini bune.

Contacteaza-ne
 • Randari & Simulari

  Randari & Simulari

  Folosim tehnologie digitala de ultima generatie astfel incat, simularea si randarea 3D permit obtinerea unei imagini cat mai realiste a proiectului.

 • Planuri arhitecturale de interior

  Planuri arhitecturale de interior

  Punem la dispozitie planuri arhitecturale de interior complete. Ne concetram atentia pe iluminatul, fuctionalitatea si calitatea spatiilor de locuit.

 • Organizare de santier

  Organizare de santier

  Urmarim confortul necesar realizarii unei lucrari de calitate in timpul contractat. Tinem sub control toate operatiile ce urmeaza a fi executate.

 • Simulare de bugete

  Simulare de bugete

  Pregatirea unui tabel,“tabel de buget” ,ce contine toate produsele alese ,ofertarile de la furnziori si alte costuri necesare punerii in practica a designului.

 • Personal shopper

  Personal shopper

  Insotirea si consilierea clientilor in alegerea materialelor , texturilor , detaliilor ,le prezentam si ii tinem la curent cu toate nouatile din domeniu.

 • Service mobilier

  Service mobilier

  Sunt oferite la cerere, revizii gratuite pentru primul an. Garantia produselor noastre este de 2 ani , exceptie fac electrocasnicele, pentru acestea sunt pana la 5 ani.

 • Transport

  Transport

  Servicii de transport incluse, asigurate pe raza judetului Constanta. In afara orasului se
  percepe o taxa de transport calculata in functie de valoarea comenzii.

 • Montaj

  Montaj

  Montajul este gratuit si este asigurat de catre echipa Casa Italia. Echipa cu o experienta de 20 de ani si care a fost instruita de catre furnizorii nostri din Italia.

Hai sa vorbim despre proiectul tau

Programeaza o intalnire in showroomul nostru si unul din consilierii Casa Italia iti poate da cele mai bune sfaturi.

Programeaza o intalnire

Ultimele proiecte

 • Proiect B

  Proiect B

  Recent, CasaItalia a lansat un nou proiect care promite sa ofere o atmosfera placuta si finisaje exceptionale.  Culori calde si o atentie deosebita la detalii, mobilierul italian oferit de CasaItalia...

 • Boutique Hotel Vila OPT

  Boutique Hotel Vila OPT

  Stela Ion, Casa Italia: “Am studiat, am respectat și am celebrat clădirea printr-un stil arhitectural și de design unic.”    Mulți dintre cei care ne trec pragul la Boutique Hotel...

 • Proiect C

  Proiect C

  CasaItalia este o echipă de designeri de interior specializata pe stilul italian modern. De mai bine de 20 de ani ofera servicii de amenajari interioare. Acest proiect prezintă combinația perfectă...

 • Proiect G

  Proiect G

  Proiect coordonat de echipa CasaItalia in Constanța, România. Am fost foarte încântați de oportunitatea de a aduce stilul modern și mobilierul italian în casa acestei familii constănțene. Proiectul a fost...

super echipa

Ce spun clientii nostri despre noi

“Casa Italia inseamna o colaborare frumoasa cu oameni frumosi, deschisi si profesionisti”

Lavinia Grosu Romania

“Casa Italia m-a facut sa inteleg ca si in Romania se poate lucra la un standard exact ca “afara” "

Alina Gherta Romania

“Am colaborat excelent cu Casa Italia in amenajarea casei mele din SUA cat si din Romania”

Alina Manea SUA

“Casa Italia, o companie care comercializeaza produse de calitate si cu un design deosebit ”

Oana Martinescu Romania