servicii

Servicii oferite

1. Discutia initiala cu beneficiarul: se prezinta acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, gama de produse si stiluri pentru a identifica impreuna ce anume isi doreste si cum crede ca ar trebui sa arate amenajarea

2. Deplasare la spatiul beneficiarului: se realizeaza deplasarea la spatiul care trebuie amenajat de catre reprezentanti ai studioului. Aceasta etapa este importanta pentru cunoasterea spatiului, a caracteristicilor acestuia, pentru mai buna intelegere a nevoilor si dorintelor beneficiarului, a stilului de viata si a preferintelor.

3. Realizarea releveului: realizarea de masuratori si prelucrarea acestora in softuri de specialitate.

4. Discutia cu clientul: pe baza releveului se contureaza si mai mult impartirea spatiului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului legate de stil de viata, obiceiuri, preferinte, necesitati. Este etapa in care se pot stabili informatii precum identificarea clara a stilului de decorare, a solutiilor de amenajare, gama de produse, buget, preferinte in materie de finisaje si alte materiale, etc

5. Prezentarea primei variante de proiect , cu imagini foto realiste, ceea ce permite beneficiarului sa aiba o imagine vizuala cat mai clara asupra amenajarii spatiului. In cadrul acestei etape se discuta proiectul, beneficiarul intelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului in concordanta cu tema proiectului. Se prezinta produsele propuse, mostre de finisaje, textile etc. Se identifica modificarile agreate de comun acord intre specialistii studioului si beneficiar.

6. Se prezinta varianta a doua a proiectului in urma ultimei discutii cu beneficiarul se analizeaza proiectul in mod detaliat. Este etapa in care se acorda o atentie deosebita micilor detalii. De asemenea, acesta este momentul cand se discuta costurile aproximative si modificarile dorite si recomandate de specialisti.

7. Prezentarea variantei finale de proiectare, este etapa in care i se prezinta beneficiarului o imagine 3D cat mai realista, descrierea produselor necesare pentru realizarea proiectului cu dimensiuni, caracteristici, specificatii tehnice. Se prezinta oferta financiara pentru implementarea proiectului si se discuta ultimele modificari.

8. Definitivarea proiectului. Se prezinta solutia finala pentru design, oferta financiara de produse, schitele tehnice, planurile etc . Se prezinta beneficiarului proiectul cu intreaga documentatie. Acesta il poate implementa singur , sau poate face apel in continuare la noi prin serviciul : proiectul la „cheie” .

9. Transport si montaj . Serviciul de transportul al pieselor de mobilier achizitionate de la noi este cu livrare la domiciliu, acolo unde este necesar, iar echipa noastra de profesionisti asigura montarea corecta, sigura si rapida a mobilierului.

10. Garantii .La achizitionarea oricarui produs de la CASA ITALIA , este aplicabila garantia extinsa. Aceasta va asigura mobilierul comandat atat in timpul transportului, cat si al montajului si ulterior, al utilizarii de zi cu zi.

Noutate serviciul “Personal Shopper”

Modul miraculos, prin care se fac in locul tau toate cumparaturile pe care le ai de facut pentru casa ta.

Asta inseamna ca parcurgem toate etapele necesare cumparaturilor fara ca beneficiarul sa miste un deget!

Facem lista completa a lucrurilor care trebuie achizitionate, mergem in toate magazinele in care se gasesc aceste obiecte, le cumparam si ti le aducem acasa, pregatite pentru a fi aranjate in casa ta.

Dupa o discutie preliminara, vom parcurge impreuna un chestionar cu ajutorul caruia vom stabili ce iti doresti, ce stil ti se potriveste si ce paleta coloristica. Bineinteles, vom calcula impreuna bugetul amenajarii, si din acest punct,tu ai terminat. Designul de interior al casei tale va avea o noua fata.Dupa 10 zile lucratoare vei avea toate obiectele acasa, iar cele care trebuie comandate vor sosi in functie de planurile de import ale furnizorilor.

Vei primi o lista desfasurata cu toate cheltuielile facute.

La final, te vom asista la decorarea casei tale cu noile obiecte achizitionate.