Despre noi

Design Esperience: serviciu exclusiv de lux

Totul se intampla pentru a depăși așteptările unei experiențe de lux pur, în care posibilitatea de a alege pentru client se extinde la orizonturi niciodată gândite și preia confortul unui serviciu care pune întreaga artă italiană și cel mai bun design la dispozitia ta. Profesioniștii de la Casa Italia construiesc împreună cu clientul panorame inedite ale proiectării, cu arhitecți calificați care realizează proiecte ambițioase, susținute de o echipă de specialiști în căutare continuă de noi modalități de a-și satisface gustul și de a-l aduce direct la client. Experții noștri vorbesc limba clientului și ajung la acelasi numitor comun, urmarind în fiecare etapă a proiectului, construind o călătorie pentru el prin materiale și stiluri care satisfac cultura și nevoile sale, eliminând așteptările și dând valoare lui in timp. De la măsurători metrice până la producerea desenelor executive, de la cercetarea eșantioanelor celor mai exclusive materiale până la crearea de redări hiperrealiste, Casa Italia pune în mâinile clientului posibilitatea unică de a alege măsura în care să participe direct la proiect, oferindu-i luxul maxim al unui rezultat perfect. Asta îl implică sau îl eliberează de angajamente. Aceasta este ideea de personalizare maximă Casa Italia: un serviciu care imbina experiența luxului într-o dimensiune a satisfacției totale a clienților.

Un proiect este o călătorie

Experiența totalizantă a Casa Italia nu se limitează la ușa unui birou în care să ia decizii. Este o călătorie care oferă clientului oportunitatea de a descoperi materiale rare, procese de atelier predate din tradiții vechi de secole, peisaje naturale din care sunt extrase esențele care vor contura proiectul. De la cele mai prețioase cariere de marmură din lume până la cele mai exclusive ateliere locale de Made in Italy, Casa Italia are în esența sa potențialul de a deschide orice posibilitate.

Exclusivitatea proiectarii

Esenza Casa Italia se schimbă de la experiență la experiență, de la proiect la proiect, într-o evoluție continuă și dinamică care nu stabilește limitele de aplicare. Rezidențe private, hoteluri, magazine, infrastructuri: munca de creație este inima experienței personalizate a Casa Italia, un element care unește orice tip de construcție posibil. Casa Italia proiectează concepte care interpretează fiecare spațiu și cultură care duce la o reprezentare care respectă standardele de calitate ale italianității și istoriei sale legendare ca leagăn al artei internaționale.

Proiecte cu totul unice, având în comun dimensiunea emoțională care vine din perfecțiunea unei experiențe proiectate pe pielea cuiva.

fata morgana.jpg